EQUIP DE "MENTRE HI HAGI PELES!"

EQUIP DE "MENTRE HI HAGI PELES!"
Foto: Toni Blanch 03/10/2010
"MENTRE HI HAGI PELES!" ÉS UN ESPECTACLE DE TEATRE MUSICAL BASAT EN CANÇONS DE LA TRINCA.






CARTELL DE L'ESPECTACLE "MENTRE HI HAGI PELES!" CREAT PER MIGUEL GALLARDO

dimecres, 7 de juliol del 2010

L'ESTIU ARRIBA A PRIMERA FILA!

Malgrat la calor i les vacances, Primera Fila no s'atura! Mentre els nostres actors gaudeixen d'un merescut descans - i repassen text,cançons i coreografies! - l'equip de Primera Fila suma esforços amb Sala Cabañes per tenir-ho tot a punt a la tardor.

Aquest dies ja s'ha acabat la construcció de decorats i ben aviat us avançarem dades importants entorn l'estrena mundial de "Mentre hi hagi peles!", el musical de La Trinca.

Per altra banda, us avancem que els nostres amics d'Alterarte estan preparant una nova exposició que podrem veure a Mataró coincidint amb la Festa Major de Les Santes! Hi podreu veure un recull del treball comunitari que fem des del Centre de Formació i Prevenció i la importància que té per a la nostra societat que les persones amb problemàtica relaciona amb una malatia mental hi participin de forma activa. Podreu conèixer a més de Primera Fila, el programa d'art Alterarte, els programes de ràdio el nostre projecte més recent Llibre Actiu Estigueu pendents de les novetats!

Des de Primera Fila us desitgem un bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada